حـتــی ایام تعطیل 8 صبح الی 20

شغل های مناسب برای دانشجویان + ۳۴ راه کسب درآمد سال جدید

تاریخ انتشار: ۱۴۰۳/۰۸/۰۲
شغل های مناسب برای دانشجویان

در این مطلب، قرار است مروری کوتاه بر شغل‌های مناسب برای دانشجویان به‌صورت پاره وقت با درآمد بالا، از جمله فرصت‌های شغلی در پانسیون‌ پسرانه ها و خوابگاه‌ها، داشته باشیم. اگر شما هم به عنوان یک دانشجو، توانایی مشغول شدن در یک شغل تمام وقت را ندارید، می‌توانید بر اساس علاقه و شرایط شخصی خودتان، یکی از شغل‌های معرفی شده در این مطلب را انتخاب کنید و با وارد شدن به شغل مورد علاقه‌تان برای همیشه با بی‌پولی در دوران دانشجویی خداحافظی کنید.

۱۰ مدل از شغل های مناسب برای دانشجویان

دوران دانشجویی با داشتن دغدغه‌های اقتصادی فراوان، یکی از سخت‌ترین برهه‌های زمانی محسوب می‌شود. داشتن درآمد مناسب و پاره وقت بودن، دو ویژگی اصلی یک شغل دانشجویی ایده آل است. ما سعی کردیم در ادامه این مطلب، با در نظر گرفتن این دو پارامتر، بهترین شغل‌های مناسب برای دانشجویان را خدمت شما عزیزان معرفی کنیم.

۱.تایپ و ترجمه

تایپ و ترجمه

اگر اهل تایپ کردن هستید و تسلط خوبی بر زبان انگلیسی دارید قطعا تایپ و ترجمه برای شما گزینه مناسبی خواهد بود. تایپ و ترجمه یکی از بهترین شغل های مناسب برای دانشجویان است و شما می‌توانید به کمک این شغل، در مدت کوتاهی، درآمد مناسبی به دست آورید.

 فقط کافی است که مهارت و تخصص‌ خودتان را به مشتریان‌تان، ثابت کنید. برای شروع کار، می‌توانید به دفتر تایپ و ترجمه دانشگاه‌تان مراجعه کنید و فعالیت حرفه‌ای‌تان در این زمینه را با همکاری دانشگاه، آغاز کنید.

۲.تولید محتوا

اگر دستی بر قلم دارید و فکر می‌کنید بازی کردن با کلمات برای خلق داستان‌های جدید را دوست دارید قطعا شغل تولید محتوا برای شما مناسب است.  در این شغل، قرار نیست چیزی را کپی یا تکرار کنید و همان طور که از نامش پیدا است شما باید بر اساس هر موضوع و قواعد از پیش تعریف‌شده، محتوایی با هدف مشخص تولید کنید. این روزها عمده فعالیت متخصصین تولید محتوا برای وبلاگ و سوشال مدیا است و شما نیز می‌توانید بر اساس علاقه‌تان در این زمینه مشغول فعالیت شوید.

۳.مشاوره تحصیلی

رشته و دانشگاهی که شما امروز در آن مشغول به تحصیل هستید آرزوی خیلی از پشت کنکوری‌ها است و مطمئن‌باشید که این دسته از دانش آموزها مشتاق شنیدن تجربیات شما در دوران درس خواندن‌تان هستند. پس اگر به حرف زدن و ارائه راهنمایی علاقه دارید می‌توانید وارد حیطه مشاوره کنکور شوید و از این طریق، درآمد کسب کنید.

 البته فراموش نکنید برای تبدیل شدن به یک مشاور خوب، آشنایی با قوائد تئوری درس‌های رشته خودتان کافی نیست و باید به فکر تسلط به فنون مشاوره تحصیلی و گذراندن دوره‌های مورد نیاز باشید.

۴.پروژه دانشجویی

بسیاری از دانشجویان به دلیل داشتن مشغله، زمان کافی برای انجام پروژه‌های دانشجویی مختلف خود مثل، درست کردن پاور پوینت، ورد، تحقیق، پایان نامه و … را ندارند.

 اگر شما مهارت خوبی در این زمینه دارید و دانشجوی فعالی بوده‌اید می‌توانید به راحتی پروژه‌های دانشجویی همکلاسی‌های‌تان را قبول کنید و درآمد مناسبی داشته باشید. برای جذب پروژه در این شغل، فقط کافی است که چند آگهی ساده در گروه‌های دانشجویی منتشر کنید تا مشتری‌های خودتان را جذب کنید.

۵.آنلاین شاپ

اگر سرمایه کمی دارید و به دنبال راه انداختن یک کسب و کار بلند مدت با درآمد مناسب هستید، تاسیس یک آنلاین شاپ، ایده مناسبی است.

این روزها خرید اینترنتی در کشور ما رایج شده است و شما نیز می‌توانید از این شرایط استفاده کنید و به راحتی، کسب و کار خودتان را راه بیاندازید البته فراموش نکنید که مسیر کسب درآمد از آنلاین شاپ، راحت نیز و روزهای اول، باید حوصله به خرج دهید تا مشتری جذب کنید.

۶.سئو

سئو

سئو جزو مهم‌ترین مشاغل دیجیتال مارکتینگ محسوب می‌شود. یک متخصص سئو با مهارت و تجربه خود برای رنک گرفتن کلمات مرتبط با کسب و کارها در گوگل تلاش می‌کند.

شغل سئو یکی از پردرآمدترین شغل‌های دانشجویی محسوب می‌شود اما رسیدن به موفقیت در سئو، حوصله و صبر بالا می‌طلبد و شما برای تبدیل شدن به یک سئو کار حرفه‌ای باید برای آموزش دیدن و تجربه کسب کردن، هزینه کنید. اگر قدرت ریسک دارید و به دنبال درآمدهای عالی هستید، سئو برای شما مناسب است.

۷.فروشندگی پاره وقت

اگر جزو دانشجوهای برون‌گرا هستید و حوصله کارهای پشت میز نشینی و کار کردن با لب تاپ را ندارید، موقعیت‌های فروشندگی پاره وقت برای شما بهترین گزینه محسوب می‌شود. تمامی کلاس‌های دانشگاه، حداکثر تا ساعت ۱۹ عصر، تمام می‌شوند. شما می‌توانید با در نظر گرفتن روزها و ساعت کلاس‌های‌تان، در یک فروشگاه، به صورت پاره وقت، به عنوان فروشنده استخدام شوید.

۸.تدریس خصوصی

در صورتی که مدت زمان زیادی از دوران کنکورتان نگذشته است، قطعا هنوز معلومات آن روزها را به یاد دارید.

 در این شرایط می‌توانید از درس‌هایی که درصد بالایی در آن‌ها به دست آورده‌اید، استفاده کنید و به عنوان معلم خصوصی فعالیت کنید. به عنوان مثال، اگر موفق به کسب درصد ۱۰۰ درس عربی کنکور شده‌اید می‌توانید به راحتی به عنوان مدرس عربی کنکور، فعالیت کنید و درآمد خیلی خوبی داشته باشید.

۹.ادمینی پیج  اینستاگرام

ادمینی، جزو ترندترین مشاغل دانشجویی در سال ۲۰۲۴ محسوب می‌شود. اگر به فضای اینستاگرام و دنیای مجازی علاقه دارید می‌توانید فنون و تکنیک‌های ادمینی و مدیریت پیج را یاد بگیرید و به عنوان ادمین صفحات مختلف، به صورت دور کار فعالیت کنید.

۱۰.بلاگری

بلاگری

فراموش نکنید که حتی کم اهمیت‌ترین جزئیات زندگی دانشجویی از دید شما برای مخاطبان در سوشال مدیا جذاب است! شما می‌توانید یک پیج بلاگری زندگی دانشجویی را بیاندازید و با تولید محتوای خلاقانه و به تصویر کشیدن دغدغه‌های دوران زندگی دانشجویی و خوابگاه و …. مخاطب جذب کنید و بعد از جذب فالوور و قدرت گرفتن پیج، با گرفتن تبلیغ، درآمد داشته باشید.

۲۴ شغل مناسب دانشجویان از نظر گوگل

  1. معلم خصوصی
  2. معاون اداری
  3. باریستا
  4. مدیریت رسانه های اجتماعی
  5. واکر سگ
  6. پرستار بچه
  7. دستیار مجازی
  8. سفیر برند
  9. کتابدار
  10. منشی ورود اطلاعات
  11. همکار فروش
  12. رونویسی
  13. نویسنده آزاد
  14. طراح گرافیک
  15. نجات غریق
  16. مسئول پذیرش
  17. وبلاگ نویس
  18. نماینده خدمات مشتری
  19. درایور تحویل
  20. سرور
  21. مربی شخصی
  22. صندوقدار
  23. مراقب
  24. متصدی مرکز تناسب اندام

سخن پایانی

در این مطلب، با پردرآمدترین مشاغل دانشجویی پاره وقت در ایران آشنا شدیم. میزان درآمد در هر یک از شغل‌های معرفی شده، بستگی به میزان تخصص و بازاریابی شما برای مهارت‌تان دارد. شما نیز می‌توانید از همین حالا با وارد شدن به یک شغل پاره وقت، در کنار تحصیل‌تان با خیال راحت کار کنید و دیگر نگران هزینه‌های درس خواندن نباشید و دوران دانشجویی شیرین‌تری بدون دغدغه مالی داشته باشید.

فهرست مطالب
مقالات مرتبط با شغل های مناسب برای دانشجویان + ۳۴ راه کسب درآمد سال جدید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *